Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Studies en opleidingen afgerond door Annemieke 


Leergang Sociaal Ondernemen
Amsterdam Center for Entrepreneurship/UvA, Leergang Sociaal Ondernemen
2014 – 2014

Deze leergang is speciaal gericht op het sociaal ondernemerschap en ontwikkeld voor sociale ondernemers die een zakelijke ambitie combineren met een maatschappelijke missie of een maatschappelijke missie met een zakelijke onderneming. Specifiek afgestemd op de huidige economische situatie én lessons learned in voorgaande jaren en biedt inzicht in persoonlijke en zakelijke doelstellingen en behandelt thema’s als organiserend vermogen, effectieve marketing, betrouwbare backoffice en gezond rendement.


Vitaliteitscoaching, Post HBO
Balansgroep Driebergen
2012 – 2013

De 1 jarige opleiding vitaliteitscoaching van Balansgroep leid op tot een erkend Hbo vitaliteitscoach om mensen te kunnen begeleiden met chronische stress, overspannenheid, burn-out en vermoeidheid naar balans en vitaliteit. Ons denken, handelen, voelen, willen en ook onze leefstijl hebben veel invloed op onze vitaliteit. De opleiding is geaccrediteerd door de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV).

E-coaching
Bcoach/Rapasso
2012


Life & loopbaancoach, Post HBO
Balansgroep Driebergen
2012

Deze verkorte opleiding life- en loopbaancoach van Balansgroep betreft een post HBO opleiding tot allround beroepscoach.  De opleiding is EQA en Nobco geaccrediteerd.
Een life en loopbaancoach kan begeleiding bieden gericht op studie, loopbaan & beroepskeuze, re-integratie, work-life balance.


Matrixcoaching
MatriXinstituut
2012

De opleiding Matrixcoaching leid op tot gecertificeerd Matrixcoach aan de hand van de Matrixmethode ontwikkeld door Ingrid Stoop. Het betreft een kortdurende maar zeer krachtige methode om zowel kinderen vanaf 6 jaar als volwassen te begeleiden bij leer en angstproblemen en bij een druk of vol hoofd. Denk hierbij aan; moeilijk kunnen leren/concentreren, ADHD, dyslexie, faalangst, examenvrees, weinig zelfvertrouwen of andere soort (angst)problemen wat het leerproces of verdere groei belemmeren.

Praktisch Leidinggeven
ICM Rotterdam
2010 – 2010

Bachelor of Social Work/ HBO CMV en MWD
Hogeschool Rotterdam
2004 – 2008

De titel bachelor of Social Work heb ik verworven door een combinatie van twee HBO studies: Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Culturele Maatschappelijke Vorming. Uiteindelijk afgestudeerd op eigen onderzoek en onderwerp studerende moeders te Tweede Kamer en het Ministerie OC&W.
Tevens lid geweest van de Medezeggenschapsraad

Sociaal Pedagogisch Werk - MBO4
Albeda College Rotterdam
1997 – 2001